2010
02.21

Лого Техносим  Техносим ЕАД е български производител на бетонови продукти, основан като част от групата на Балканстрой АД в началото на 2007г. Фирмата стартира производство през май 2008г.

   Завода се намира в София, кв. Враждебна и е напълно автоматизиран и оборудван с качествени машини на водещите в тази област производители Hess Maschinenfabrik Gmbh & Co KG – Германия и ABECE AB – Швеция.

   Фирмата произвежда разнообразна гама бетонови продукти – керемиди; половинки и странични керемиди; капаци; крайни и начални капаци; тройници и четворници; павета; бордюри; тротоарни плочки; улеи, паркинг елементи; тухли и коминни тела.

   Продукцията на Техносим ЕАД се произвежда съобразно изискванията на европейските стандарти и БДС за този вид бетонови изделия. Всички продукти минават през системи за непрекъснат контрол на качеството.

   Техносим ЕАД предлага на своите клиенти цялостни решения за покриви, чрез система, включваща всички необходими аксесоари, за постигане на оптимално качество, сигурност и естетика. Първа на българския пазар, фирмата предлага и бетонови настилки в система с отводнителни канали и елементи, за постигане на завършеност и уникалност.

No Comment.

Add Your Comment