2010
04.28

Концепцията за устойчиво развитие предвижда икономически растеж, който е в състояние да задоволи нуждите на съвременното общество от благосъстояние (с всичките му социално-демографски и здравни особености) в дългосрочен план, без да лишава бъдещите поколения от възможността да задоволят своите нужди. По-конкретно устойчивото развитие предполага да се избират и насърчават стратегии за икономическо развитие, съобразени с [...]

2010
04.27

  На тържествена церемония в Деня на земята 22 Април 2010 г. беше обявен големият победител в националния конкурс "Личност на годината в строителния бранш". Носител на отличието в четвъртото издание на конкурса е инж. Елена Боянова – "Евробулстрой Холдинг".

 
За първи път в историята на конкурса жена грабна златната статуетка за личност на годината в [...]

2010
04.13

   „Технопанел” ЕАД е българската компания, която разработва, произвежда и предлага покривни и фасадни ограждащи системи от сандвич панели за нуждите на индустриалното строителство.

   Продуктовият обхват на „Технопанел” ЕАД се състои от пълни стенни, ограждащи и покривни строителни системи от сандвич панели, обезпечени с качеството на най-добрите използвани суровини.
   Системите [...]

2010
04.05

Великден

   Фибран България АД пожелава на всички свои партньори и клиенти, на всички българи весели Великденски празници и те да са входа ни към една по-добра година в професионално и лично отношение.