2010
02.23

   Покривната система съдържа всички необходими основни материали, принадлежности и аксесоари за постигане на оптимално качество, сигурност, дълготрайност и естетика на скатните покриви.
    А.Видове покриви
   При изпълнението на една покривна система се срещат два основни вида покриви, по отношение изискванията към подпокривните помещения – топъл скатен покрив и студен скатен покрив.
   При топлия покрив [...]

2010
02.18

      Вчера, на 17.02.2010 година имах удоволствието да присъствам на един семинар организиран от Eventus Bulgaria на тема „Краят на маркетинга, какъвто го познаваме”. Лекторите бяха Жанет Найденова, Жюстин Томс и Ивелина Атанасова, всичките специалисти по маркетинг, но в неговите нови съвременни измерения.
   Темите, разгледани по време на събитието бяха следните:

Жюстин Томс ни припомни [...]

2010
02.04

FIBRANxps ФАСАДНИ СИСТЕМИ

   Топлоизолацията от екструдиран полистирен (XPS) се използва в най-взискателните фасадни системи, при които другите топлоизолации не успяват да покрият всички изисквания. При използването на топлоизолация от екструдиран полистирен отпада необходимостта от осигуряване на допълнителни отвори и въздушни канали за балансирана паропропускливост на конструктивните елементи на фасадата.
 
ПАРОПРОПУСКЛИВОСТ НА ФАСАДНИТЕ СИСТЕМИ
   Подчертаването на голямата паропропускливост [...]

2010
02.02

ЕС седмица за устойчива енергия е референтно събитие за устойчиви въпроси в Европа. Тя е част от кампанията Устойчива енергия за Европа, която е инициатива на Европейската комисия стартира през 2005 година
Моментът е подходящ за изграждане на нашето енергийно бъдеще

  КЛИМАТ – ИЗМЕНЕНИЕ

    Научни доказателства
    "Климатът“ представлява атмосферните условия за дълъг период от време, а [...]