2009
11.25

Представяме Ви едно интервю с Борис Радулов, председател на управителния съвет на БАИС, публикувано във вестик “Строителство имоти”, взето от Деси Бакърджиева.
От БАИС очакват следващите няколко месеца да са тежки за българската икономика, обобщи председателят на УС Борис Радулов.
- Г-н Радулов, Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС) отправи призив до Асоциацията на банките в [...]

2009
11.23

В своята мисия ФИБРАН БЪЛГАРИЯ АД винаги е залагал на това, че ползата от топлоизолацията е решение, което спомага за опазването на природата, поради факта, че пести енергия. Последователността в политиката на една фирма е символ на сериозността и израз на откровеността към потребителите. Искам да кажа, че във ФИБРАН БЪЛГАРИЯ АД не експлоатираме зелените идеи само, за да [...]

2009
11.06

С голяма радост искаме да съобщим, че нашият едва прохождащ блог успя да покрие изискванията, за да влезе в съревнованието “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009″ (http://www.novavizia.com/6952.html). То се организира от “Сита Мениджмънт Консулт” и NovaVizia.com, с ексклузивното спонсорство на телеком и интернет доставчика ITD Network.
Като основен идеен създадел на този блог, трябва да споделя, [...]